24/01 2019

'Lyset i et menneskes hjerte' - foredrag i Odense d. 20. marts 2019

 

Lars Muhl holder foredraget 'Historien om en ydre og indre rejse' om sin nye bog 'Lyset i et menneskes hjerte', som er en åndsvidenskabelig fortælling baseret på Lars' egne oplevelser og erfaringer.

 

Efter hans læremester Seeren Calle Montségurs død tager Lars Muhl på en pilgrimsrejse til Det Hellige Land Israel. I Quamran-ørkenen besøger Lars hulen, hvor Dødehavsrullerne blev fundet, og gør selv et bemærkelsesværdigt fund, et manuskript med titlen 'Asaph Muzethis Bog om det uendelig univers indeni'. Det bliver starten på en indre rejse - mod afklaring og indsigt i det grænseløse åndelige potentiale, som et menneske rummer, hvis det tør gå bag om den ydre verdens vrimmel.

Med denne bog træder Lars Muhl ud af seer-mytens skygge og viser, hvordan mennesket aktiverer dets skjulte potentiale: Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen?

'Lyset i et menneskes hjerte' henvender sig til alle mennesker, der ønsker at skabe en bedre balance og harmoni mellem den indre og ydre verden, og som har modet til at begive sig ud på rejsen mod lyset i hjertet.

 

Tid og sted:
Den 20. marts 2019 kl. 19.30.
Solvognen, Kronprinsensgade 7, 5000 Odense.

Læs mere her: www.solvognen.dk

 

---

 

Tilbage / Back