08/10 2018

Lars Muhl på Bogforum i København - bogsignering, interview og foredrag om bogen 'Lyset i et menneskets hjerte' d. 26.-27. oktober 2018

 

Mød Lars Muhl på årets Bogforum​, hvor han både vil signere bøger samt blive interviewet og holde foredrag om sin nye bog 'Lyset i et menneskets hjerte - Bogen om det uendelige univers indeni'.

 

Den 26. oktober:

Kl. 10.45-11.30: Interview med Lars Muhl af Pernille Bergendorff på 'Scenen'.
Kl. 13.00-14.00: Lars Muhl signerer bøger på Harper Collins stand - C2-025.
Kl. 14.00-14.45: Foredrag med Lars Muhl og signering af hans bøger på standen 'Bøger for Sjælen'.

 

Den 27. oktober:

Kl. 13.00-14.00: Lars Muhl signerer bøger på Harper Collins stand - C2-025.

 

Sted: Bogforum, Bella Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 København S.

Læs mere og køb billetter her: www.bogforum.dk

 

'Lyset i et menneskets hjerte' udkommer d. 22. oktober 2018 på Harper Collins.
Du kan læse mere om bogen og forudbestille den med gratis fragt i DK her på vores webshop: www.gilalai.com

Se en række videoer med Lars om bogen her: www.youtube.com

 

Om Pernille Bergendorff, der vil interviewe Lars Muhl:

Pernille Bergendorff har studeret filosofi og statskundskab på Københavns Universitet og på Sorbonne i Paris. Siden 2002 har hun boet i Paris, afbrudt af to år i Berlin og tre år tilbage i København.

Pernille har bl.a. været i et længere praktikophold for generaldirektøren i UNESCO's hovedkvarter i Paris, har arbejdet for Udenrigsministeriet under COP15 og har under hele sit ophold arbejdet freelance for kulturafdelingen på Den Danske Ambassade og Danmarkshuset i Paris.

De sidste fire år har hun skrevet artikler, boganmeldelser og lavet interviews for Politiken, Weekendavisen samt filmmagasinet Ekko sideløbende med, at hun har arbejdet som skuespiller i Frankrig.

Man har bl.a. kunne se hende som den franske kunstmaler Paul Gauguins danske kone Mette i den franske spillefilm 'Voyage de Tahiti' fra 2017, hvor hun spillede overfor Vincent Cassel. På teatret har hun spillet den kvindelige hovedrolle i det anmelderroste stykke fra 2018 'Vivre ne suffit Pas', og til november og december kan man opleve hende på det københavnske teater Teatret ved sorte Hest, hvor hun spiller en fransk adaptation af Ingmar Bergmans film 'Nära Livet' fra 1958.

 

---

 

Tilbage / Back