19/08 2018

Ny visning af filmen 'Seeren' samt intro og spørgsmålsrunde, bogsalg og -signering med Lars Muhl i Aalborg d. 23. august 2018

 

Opdatering: Lars Muhl er desværre blevet forhindret i at komme til Aalborg i aften. Hvis du har købt billet efter d. 8. august, hvor det blev annonceret, at Lars selv ville være til stede ved filmen, kan du få din billet refunderet, hvis du kontakter Nordisk Film biografer.

 

Lars Muhls smukke filmdigt om Seeren kommer til Aalborg. Filmen om én af vor tids største healere var den mest sete danske dokumentarfilm sidste år. Lars vil selv være til stede og introducere filmen og svare på spørgsmål. Du vil også kunne købe hans bøger, som du kan få signeret. Se en trailer på engelsk her på Vimeo (filmen på dagen er på dansk).

Med sin film, baseret på gamle håndholdte optagelser, giver Lars Muhl et sjældent møde med sin afdøde ven og spirituelle vejleder Seeren, Calle de Montségur, der kunne læse menneskers skæbne i ’Livets Bog’ og behandle folk med tankens kraft, lige meget hvor på Jorden, de befandt sig. I filmen forsøger Lars at formidle og sætte ord på noget, man normalt ikke kan sætte ord på, nemlig 'ånd'.

Filmen er på dansk og er desværre ikke tekstet for hørehæmmede.

 

Tid: d. 23. august 2018 kl. 19.00.
Sted: Nordisk Film Biografer, John F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg.

Køb billetter her: www.nfbio.dk

 

---

 

Tilbage / Back