04/01 2018

'Hjertets stilhed' - 2-dages workshop i Stenstrup, Fyn, d. 17.-18. marts 2018

 

Baseret på mere end 25 års spirituelt arbejde med det aramæiske sprog, som Yeshua Nazaræeren og Mariam Magdal talte, vil Lars Muhl dele den esoteriske visdom, der ligger gemt i Ny Testamente.

Kurset vil introducere autentiske og sikre redskaber til brug i selvudviklings- og spirituelt arbejde, med specielt sigte på åbning af hjertet og sammensmeltningen af maskulin og feminin.

Gennem tekstanalyser, meditationer og ceremoniel sang og musik vil Lars tage deltagerne med på en rejse ind i Yeshuas og Mariams mysterieskole.

 

Tid: d. 17.-18. marts 2018 kl. 10-16.
Sted: Stenstruplund, Indgang B, Jernbanevej 2, 5772 Stenstrup.

Pris: 1775 kr. 

Tilmelding først til mølle på heartandsounds@gmail.com. Bekræftelse på reservationen skal betales indenfor 3 dage, da pladsen ellers mistes. Skynd dig at melde til, der er kun 25 pladser.

 

En kort te-pause med eftermiddagskage samt 1 times frokostpause er inkluderet i prisen. Stenstruplund er kendt for deres gode økologiske vegetariske mad.

Medbring et eksemplar af af Lars Muhls bog 'Lysets Lov' og 'SHM - Lyset i Mørket' samt 'Det Knuste Hjertes Visdom' samt notesbog, pen og tarotkort eller andet orakel.

 

Det er muligt seperat at tilkøbe en overnatning uden morgenmad på kursusstedet. Nærmere information fås på heartandsounds@gmail.com.

 

Begivenhedsside på Facebook: https://www.facebook.com/events/368931110220966/

 

---

 

Tilbage / Back