01/12 2017

Lektørudtalelse for 'Drengen der gav den blinde sine øjne'

 

Vi har modtaget denne fine lektørudtalelse for Lars Muhls nye erindringsbog 'Drengen der gav den blinde sine øjne':

 

Kort om bogen

'Tid har ikke nødvendigvis nogen udstrækning. Den er ikke nødvendigvis horisontal'. Dette skriver Lars Muhl i indledningen til denne anderledes biografi, som er nedslag i forfatterens liv. For LMs fans, men lige så meget for de læsere, der gerne vil have indblik i et specielt liv.

 

Beskrivelse

Bogen er opdelt i korte nedslag, med titler som fx 'Mine litterære forbilleder', 'Seeren' og 'Åbent brev til folkekirken'. Nedslagene beskriver mennesker og begivenheder med betydning for forfatterens liv. Der berettes bl.a. om søsterens død, om den danske musikscene, og om spirituelle møder. Rummer også sangtekster og digte. Bogen er tilsat billeder fra forfatterens liv. Lars Muhl er kendt som dansk musiker, multikunstner og spirituel forfatter. Han har et stort antal udgivelser bag sig, men har nok markeret sig mest med biografierne i 'Gralstrilogien'. Bogen har coffee table format.

 

Vurdering

Dette er en fascinerende og anderledes biografi om et meget specielt menneske. Det er dybt interessant at høre om LMs livsrejse, om hans tanker og refleksioner, og bogen giver læseren stof til eftertanke. Opbygningen lægger op til bladrelæsning og nedslag, hvilket fungerer rigtig godt. Bogen er indbydende, og vil tiltrække læsere med et åbent sind.

 

Materialet er vurderet af: Merete Trap.

 

Du kan købe bogen her på vores webshop (portofrit i DK).

 

---

 

Tilbage / Back