28/11 2017

'Det Knuste Hjertes Visdom' - ny særudgave udkommer i morgen d. 29. november 2017 - samt arrangementer

 

I morgen (d. 29. november) udkommer Lars Muhls smukke bog 'Det Knuste Hjertes Visdom' i en revideret udgave.

Du kan købe bogen her på vores webshop www.gilalai.com (gratis fragt i DK) eller ved et af onsdagens to arrangementer: gratis bogreception/signering i Soul Books i København kl. 16.30-17.30 og bogreception/foredrag i Ballerup kl. 19.00-21.30 (nu udsolgt).

 

Bogreception og signering i Soul Books

Tid: d. 29. november 2017 kl. 16.30-17.30.
Sted: Soul Books, Læderstræde 13, 1201 København K.
Begivenhedsside på Facebook: www.facebook.com/events/332937487174977

 

Bogreception og foredrag i Ballerup

Tid: d. 29. november 2017 kl. 19.00-21.30.
Sted: Villa Blide, Tvendagervej 15, 2750 Ballerup.
Køb billetter her: www.gilalai.com.

 

Om 'Det Knuste Hjertes Visdom'

'Det Knuste Hjertes Visdom' indeholder essensen af den hemmelige lære, som Yeshua (Jesus) Nazaræeren og Mariam (Maria) Magdalene underviste i for totusinde år siden. Gennem tiden er denne lære med jævne mellemrum blevet åbenbaret i brudstykker og i spredte glimt, men med denne bog er der hermed skabt en syntese af den smukke visdom om det hele menneske.

Bogen er et resultet af Lars Muhls mangeårige spirituelle studier og erfaringer, en tidløs visdom som taler til det multidimensionelle i ethvert menneske. I en tid, hvor vi som mennesker bliver prøvet på mere end én måde, er det Lars’ erfaring, at det er gennem den smerte, som de fleste af os oplever, og ved at forstå smertens dybere betydning, at vi i virkeligheden bliver givet en enestående mulighed for gennembrud på det spirituelle plan. Som Lars siger: 'Vi er alle potentielle healere, og hvis der er noget, verden har brug for lige nu, er det netop healere.'

I den nye udgave af 'Det Knuste Hjertes Visdom' er kapitlet 'Drengen og Englen' slettet. I stedet er der kommet et ekstra kapitel: 'Til dig, der ønsker at følge Yeshuas og Mariams eksempel'. Derudover er numerologisystemet blevet udvidet med flere forklarende tekster. Endvidere er mestertallene 11, 22 og 33 inkluderet. Generelt er bogen blevet korrigeret enkelte steder, hvor indsigterne er blevet udvidede. Bogen er indbundet i imiteret læder og har nu et format, så man kan have den i lommen. Som tidligere er bogen gennemillustreret med meditative motiver i farver, udført af Peter Fich og Gert Ørnbøll.

 

---

 

Tilbage / Back