31/10 2017

Interview på Bogforum i København d. 11. november 2017

 

Kære venner

Den 11/11 kl. 14.00 interviewes jeg af forfatter og musiker Kristian Leth på årets Bogmesse i København. Det foregår på forlaget Turbines stand. Anledningen er udgivelsen af min nyeste bog 'Drengen der gav den blinde sine øjne'. Bogen er ikke blot en slags status over mit liv som sådan, men giver forhåbentlig også et indblik i det værksted, som er mit.

Den 11/11 er en ganske særlig dag. Dagens tal er ligesom månedens mestertallet 11. Det giver mulighed for at åbne op intuitivt i en helt særlig grad. Bogen markerer også et skifte i mit arbejde. Tiden er kommet til at gå endnu dybere og at afsløre meget af det, som jeg ellers har arbejdet med bag lukkede døre de seneste år.

Jeg nærmer mig realisationen af en ny terapeutisk mysterieskole for dem, som ønsker at tage endnu et skridt på den hermetiske mysterietraditions vej. Det indre arbejde omkring dette har resulteret i et utal af søvnløse nætter, og så snart Githa har afsluttet årets sidste lydhealing-kursus her i november, vil hun og jeg sammen sætte os ned og få planerne for dette initiativ på plads. Det har længe været et ønske, at henlægge en del af min undervisning til udvalgte steder i Israel, og det er dette jeg håber nu kan blive en realitet.

Håber at se dig på Bogmessen, så sæt kryds i kalenderen.

Kærlig hilsen
Lars Muhl/Asaph Muzethi


www.bogforum.dk

 

---

 

Tilbage / Back