13/10 2017

'Drengen der gav den blinde sine øjne' - ny bog udkommer i dag

 

Lars Muhl kan i år fejre 50-års kunstnerjubilæum; i denne anledning har Turbine Forlaget udgivet bogen 'Drengen der gav den blinde sine øjne', hvor Lars Muhl tager læseren med på en erindringsrejse gennem fem årtier - fra 60'erne og frem til i dag.

 

Køb f.eks. bogen her

www.gilalai.com
www.turbineforlaget.dk

 

Karrieren startede med det aarhusianske rockband Daisy i 1967 og har i det forløbne halve århundrede bevæget sig i nye retninger.

Med afsæt i barndommens Aarhus kommer Muhl vidt omkring - fra Israel i Øst til Californien i Vest. Undervejs beskriver Muhl en række af de mennesker og kulturpersonligheder, han har mødt, og som har haft betydning for hans liv og karriere - fra Lis Sørensen ('Pigen fra Brabrand') til Dalai Lama.

Centralt i bogen står nogle helt nyskrevne tekster om Calle de Montsegur, 'Seeren fra Andalusien' - Muhls åndelige vejleder, som han har portrætteret i 'Gralstrilogien' og i filmen 'Seeren'.

Bogen vil ikke blot appellere til de mange læsere af 'Gralstrilogien', men også til det brede publikum, der interesserer sig for de sidste 50 års kulturhistorie.

 

Om Lars Muhl:

Født 1950, havde en lang og glorværdig karriere som sanger og sangskriver (tænk bare på 'Sjæl i flammer' og 'Ind til dig igen'/'One more Minute') bag sig, da han i 90'erne indledte det forfatterskab, hvis foreløbige kulmination er de tre bøger, der tilsammen udgør 'Gralstrilogien'. Den internationale udgave, 'The O Manuscript, er udkommet i en lang række lande, hvor den er blevet kult. Bl.a. har Al Jardine fra Beach Boys promoveret bogen og udtalt: 'Jeg anbefaler denne forunderlige bog til alle, der søger en vej til oplysning.'
For de mange læsere af trilogien vil det især være interessant, at Muhl i sin nye bog føjer nye facetter til portrættet af Seeren.

 

Reklame for bogen

 

---

 

Tilbage / Back