11/05 2017

Drømme & Energifelt - Drømmeleksikon af Frank Lorentzen er udkommet i dag

 

Frank Lorentzens nye bog 'Drømme & Energifelt - Drømmeleksikon' er i dag udkommet på vores forlag Gilalai. 

Du kan købe den her i vores webshop gilalai.com - portofrit i DK.

 

Frank Lorentzen er healer, drømmetyder, musiker og underviser. 'Drømme & Energifelt' er essensen af 40 års praktisk og professionelt arbejde med drømme og energifelt.

 

Drømme danner bro mellem menneskets jordiske liv og dets indre, sjælelige/åndelige liv. Gennem en syntese mellem disse to poler vil et menneske føle sig hel, og healing opstår spontant.

 

'Drømme & Energifelt' er en indførelse i drømmenes mangeartede funktioner. Gennem beskrivelser af de forskellige drømmetyper, farvernes betydning, de syv energicentre og arketyper, guider bogen til hvordan man selv kan arbejde med nattens drømme.

 

Det dybdegående og omfattende drømmesymbol-leksikon, der udgør 2. del af bogen, indeholder ud over en beskrivelse af det enkelte drømmesymbol også symbolets sammenhæng med energifeltet, de syv energicentre og kroppen. Dette er med til at åbne for en yderligere dimension ind i betydningen af drømmesymbolerne.

 

'Drømme & Energifelt' er både et inspirerende drømme-opslagsværk og en arbejdsbog. Den kan anbefales til alle med interesse for drømmenes betydning og drømmearbejde.

 

Frank Lorentzens hjemmeside: www.franklorentzen.info

 

 

---

 

Tilbage / Back