28/04 2017

Reception for ny bog: Drømme & Energifelt af Frank Lorentzen i København d. 11. maj 2017

Kom gratis med til reception i Soul Books, hvor Lars Muhl vil introducere Frank Lorentzen og hans nye bog 'Drømme & Energifelt - Drømmeleksikon'.

 

 

Til receptionen bliver der mulighed for at stille spørgsmål til Frank, og naturligvis kan man få sin bog signeret. Vi byder på et glas og glæder os til nogle hyggelige timer.

 

Tid: 11. maj 2017, kl. 16.00-19.00.
Sted: Soul Books, Læderstræde 13, 1201 København K.
Soul Books' hjemmeside: www.soulbooks.dk

 

Frank Lorentzen er healer, drømmetyder, musiker og underviser. 'Drømme & Energifelt' er essensen af 40 års praktisk og professionelt arbejde med drømme og energifelt.

 

Drømme danner bro mellem menneskets jordiske liv og dets indre, sjælelige/åndelige liv. Gennem en syntese mellem disse to poler vil et menneske føle sig hel, og healing opstår spontant.

 

'Drømme & Energifelt' er en indførelse i drømmenes mangeartede funktioner. Gennem beskrivelser af de forskellige drømmetyper, farvernes betydning, de syv energicentre og arketyper, guider bogen til hvordan man selv kan arbejde med nattens drømme.

 

Det dybdegående og omfattende drømmesymbol-leksikon, der udgør 2. del af bogen, indeholder ud over en beskrivelse af det enkelte drømmesymbol også symbolets sammenhæng med energifeltet, de syv energicentre og kroppen. Dette er med til at åbne for en yderligere dimension ind i betydningen af drømmesymbolerne.

 

'Drømme & Energifelt' er både et inspirerende drømme-opslagsværk og en arbejdsbog. Den kan anbefales til alle med interesse for drømmenes betydning og drømmearbejde.

 

'Drømme & Energifelt' udkommer d. 11. maj 2017 fra forlaget Gilalai.
Bogen vil bl.a. kunne købes på www.gilalai.com.

 

Frank Lorentzens hjemmeside: www.franklorentzen.info

 

---

 

Tilbage / Back